Η Lufthansa ακυρώνει 23.000 πτήσεις

-

Ο γερμανικός αερομεταφορέας Lufthansa ακυρώνει περίπου 23.000 πτήσεις μεταξύ 29 Μαρτίου και 24 Απριλίου λόγω του κορωνοϊού.

«Περαιτέρω ακυρώσεις αναμένονται για τις επόμενες εβδομάδες», ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία σήμερα, Τετάρτη. Οι αλλαγές πτήσεων από τις 25 Απριλίου και μετά θα ανακοινωθούν αργότερα.

Οι ανακοινωθείσες αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων αφορούν κυρίως την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. «Με τις συγκεκριμένες ακυρώσεις, επιδιώκεται η διατήρηση μιας πτήσης του ομίλου ανά ήπειρο η οποία να συνδέει τους κόμβους της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Βιέννης και των Βρυξελλών», σύμφωνα με τη Lufthansa.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας είχε ήδη ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι σχεδιάζει εργασία με μειωμένο ωράριο και ότι λόγω της επιδημίας του κορονοϊού ο αριθμός των πτήσεων θα μειωθεί κατά 50% τις επόμενες εβδομάδες, ανάλογα με την περαιτέρω εξέλιξη της ζήτησης.

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.