Η Παπακώστα κατά της ΝΔ... υπέρ της μεσαίας τάξης

-

«Η ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βλάπτει την μεσαία τάξη», σημειώνει η Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΝΔ. Με αφορμή δε πρόσφατη δήλωση της Ντορας Μπακογιάννη για τη ΔΕΗ, η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής και υποψήφια Βουλευτής του Νότιου Τομέα Β΄Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι επιβεβαιώνεται «η κρυφή ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γενικότερα, όσο και η προσπάθεια απαξίωσης της ΔΕΗ ειδικότερα» και τονίζει:

«Οι πολιτικές που ευαγγελίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση είναι οι πολιτικές εκείνες οι οποίες έπληξαν την μεσαία τάξη και γι΄ αυτό τον λόγο καταδικάστηκαν από τους πολίτες το 2015 και εντούτοις σήμερα αποτελούν κεντρικούς πυλώνες του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.