Σε επένδυση ύψους 1,5 δισ. δολ. στο bitcoin προχώρησε η Tesla, η οποία όπως έκανε μάλιστα γνωστό, σχεδιάζει σύντομα να κάνει αποδεκτές τις αγορές ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσω του κρυπτονομίσματος. Η σημερινή ανακοίνωση της εταιρεία του Ίλον Μασκ αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στο bitcoin, εν μέσω ανησυχιών σχετικά με το ενδεχόμενο διευκόλυνσης παράνομων συναλλαγών μέσω του κρυπτονομίσματος.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της, η Tesla «θα ξεκινήσει να αποδέχεται στο bitcoin ως τρόπο πληρωμής για τα προϊόντας μας στο εγγύς μέλλον». Στο άκουσμα της είδησης, το bitcoin «σκαρφάλωσε» σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, φθάνοντας κοντά στα 45.000 δολάρια. Ειδικότερα, διαμορφώθηκε στα 44.795,20 δολάρια, προσθέτοντας στα φετινά κέρδη. Σημειωτέον ότι το κρυπτονόμισμα έχει γνωρίσει άνοδο της τάξης 50% από τις αρχές του έτους

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.