Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στα Σκόπια

-

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συγκλήθηκε, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, για πρώτη φορά μετά την εκλογή της την περασμένη Κυριακή.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τα μέλη της ΠΓ για τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για τις εξελίξεις στην ΠΓΔΜ και σύμφωνα με κομματικές πηγές, κατά την συνεδρίαση εκφράστηκε ικανοποίηση για την επιτυχή έκβαση της ψηφοφορίας στην Βουλή των Σκοπίων.

Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι έγινε το πρώτο βήμα για την διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης και χαρακτηρίζει την χθεσινή ψηφοφορία «ως μια θετική εξέλιξη και ένα σημαντικό βήμα για τη φιλιά και τη συνεργασία στα Βαλκάνια».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κύριο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στη κατανομή των αρμοδιοτήτων των νέων μελών της Γραμματείας. Το θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης θα απασχολήσει το Όργανο κατά την επόμενη συνεδρίαση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.