Ηλικιωμένος χτύπησε άσχημα στο κεφάλι νεαρό επειδή δεν φορούσε μάσκα

-
Δύο τροχαία με νεκρούς και πολλούς τραυματίες σε Κορινθία και Νεμέα

Θλιβερό περιστατικό, δείγμα του τι συμβαίνει καθημερινά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έλαβε χώρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Σταθμός Δάφνη.

Ένας ηλικιωμένος άρχισε να χτυπάει νεαρό που καθόταν με τη μητέρα του και ο λόγος ήταν ότι το αγόρι δεν φορούσε μάσκα. Ο ηλικιωμένος του επιτέθηκε φραστικά και εν συνεχεία άρχισε να χτυπάει το αγόρι στο κεφάλι! Από το κεφάλι του αγοριού έτρεξαν αίματα.

Την ίδια ώρα οι άλλοι επιβάτες φώναζαν στον ηλικιωμένο να σταματήσει, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων επιβατών, ο οδηγός του 218 ούτε σταμάτησε το λεωφορείο, ούτε παρενέβη φραστικά. Ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε και εκτός λεωφορείου, καθώς αποβιβάστηκαν και ο ηλικιωμένος και το αγόρι με τη μητέρα του.

Δυσάρεστα περιστατικά δυστυχώς σημειώνονται καθημερινά στα μέσα μεταφοράς, αν όχι με χειροδικίες, πάντως με έντονους έως εντονότατους διαπληκτισμούς. Αφορμή στέκεται πάντα κάποιος που δεν φοράει μάσκα, αλλά εν προκειμένω εκείνος που χειροδίκησε ήταν ο ηλικιωμένος και όχι το αγόρι που απλώς αμύνθηκε. Δεν γνωρίζουμε αν το αγόρι είχε απλά ξεχάσει τη μάσκα του ή ήταν αρνητής μάσκας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.