Ήθελαν να κάνουν ...αλκοτέστ στον Καμμένο μέσα στην Βουλή

-

Φωτιά πήραν τα έδρανα της Βουλής όταν βουλευτές της ΝΔ άρχισαν να φωνάζουν ότι θα πρέπει να γίνει αλκοτέστ στον Πάνο Καμμένο. Στην κόντρα πρωτοστάτησαν οι βουλευτές Καράογλου και Κυριαζίδης, προκαλώντας την έκρηξη του προέδρου των ΑΝΕΛ.

«Μέσα στη Βουλή των Ελλήνων να υπάρχει αυτή η αθλιότητα βουλευτών να μιλούν για αλκοτέστ εγώ θα σηκωθώ να φύγω. Αυτό είναι το επίπεδο της ΝΔ. Εκεί κατάντησε. Πουλάνε την Μακεδονία και το όνομα της και λένε αυτά που λένε» είπε ο Πάνος Καμμένος.

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε όμως και ανάμεσα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την Σοφία Βούλτεψη, όταν ο Καμμένος της είπε:  «Δεν πρόκειται να σε πάω βόλτα με το κότερο όσο και να χτυπιέσαι κάτω»

Η βουλευτής της ΝΔ του απάντησε λέγοντας ότι δεν θα δεχθεί «υπονοούμενα σε σχέση με θέματα ηθικής και σεξιστικά υπονοούμενα» και ο Καμμένος το συνέχισε, λέγοντας ότι η κ.Βούλτεψη είχε κάνει μία ερώτηση για ένα κότερο, «το οποίο εξετάστηκε από το ΣΔΟΕ και αποδείχθηκε ότι είχα πληρώσει όλους τους φόρους και ήταν νόμιμο» .

Και κατέληξε: «Με αυτό το κότερο την πήγαινα βόλτα τώρα αν θέλει να την ξαναπαω δεν θα την πάω»

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.