Καμμένος σε ΝΔ: Θα φύγω από την κυβέρνηση, όταν βγει η χώρα από το βάραθρο που την ρίξατε

-

«Σήμερα δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία που αύριο θα μονογράψει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς» είπε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι, όταν έλθει η Συμφωνία για το Σκοπιανό για κύρωση στην Βουλή, ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να μην περάσει.

«Σύμφωνα με το άρθρο 20 της συμφωνίας αυτής, αυτό που θα μονογραφεί αύριο, δεν έχει καμία ισχύ» είπε ο κ. Καμμένος, επαναλαμβάνοντας την εκτίμησή του ότι η συμφωνία δεν θα γίνει δεκτή από την FYROM.

Στη συνέχεια έθεσε το ρητορικό ερώτημα «αν στις εκλογές κέρδιζε με απόλυτη πλειοψηφία η ΝΔ θα υπέγραφε την συμφωνία;» και στην αντίδραση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που απάντησαν «όχι», αντέτεινε ότι «την απάντηση την έδωσε η κ. Μπακογιάννη».

Αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ είπε για το σκέλος που αφορά την οικονομία ότι  «βλέποντας ο κ. Μητσοτάκης πως τελειώνει το μαρτύριο του λαού, ρίχνει πολιτικές 'μπαλωθιές'». Για το δεύτερο σκέλος, αυτό της συμφωνία με την πΓΔΜ είπε ότι με την πρόταση δυσπιστίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στοχεύει τους ΑΝΕΛ».

Εν μέσω αντεγκλήσεων με βουλευτές της ΝΔ, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε την θέση των ΑΝΕΛ όχι μόνο να μην ψηφίσουν την  συμφωνία, όταν και αν έλθει στην Βουλή, αλλά να κάνουν και «τα πάντα για να μην περάσει».

Τέλος αφού είπε στους βουλευτές της ΝΔ ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα τους αφήσει και θα φύγει, τόνισε ότι ο ίδιος θα φύγει από την  κυβέρνηση «όταν βγάλουμε την χώρα από το βάραθρο που την ρίξατε εσείς και το ΠΑΣΟΚ».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.