Καταδίωξη κλεμμένου τεθωρακισμένου στις ΗΠΑ (vid.)

-

Περιπολικά της αστυνομίας καταδίωξαν ένα τεθωρακισμένο με τις σειρήνες τους να ουρλιάζουν. Όσοι οδηγοί βρέθηκαν σε αμερικανικό αυτοκινητόδρομο παρακολούθησαν καταδίωξη βγαλμένη από ταινία του Χόλιγουντ.

Το ΤΟΜΠ που είχε κλαπεί από έναν στρατιώτη, αγνόησε όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ανέπτυξε τη μέγιστη ταχύτητα που του επιτρέπουν οι ερπύστριές του στους δρόμους της Βιρτζίνια.

Witnessing a tank chase on a Tuesday night...

Δημοσιεύτηκε από Julia Niedermaier στις Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Καθώς δεν μπορούσαν να σταματήσουν το τεθωρακισμένο τρυπώντας τα λάστιχα, όπως θα έκαναν με ένα κλασικό όχημα, οι αστυνομικοί αναγκάσθηκαν να το καταδιώξουν μέχρι που ο στρατιώτης σταμάτησε και παραδόθηκε.

Το τεθωρακισμένο δεν έφερε οπλισμό και είχε κλαπεί από βάση της Εθνοφρουράς της Βιρτζίνια και στη συνέχεια είχε φθάσει στο Ρίτσμοντ, την πρωτεύουσα της Πολιτείας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.