ΚΙΝΑΛ: Ο Καμμένος «έδειχνε» τον Α. Παπανδρέου επικεφαλής της 17Ν

-

«Όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι μία γκάφα ολκής. Αναφέρθηκε σε αυτούς οι οποίοι όντας στη ΝΔ "πυροβολούσαν" το ΠΑΣΟΚ και τον Α. Παπανδρέου ως το πολιτικό πρόταγμα της 17Ν για δεκαετίες ολόκληρες και αυτός ο οποίος έχει γράψει 3 βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Α. Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν είναι ο κ. Καμμένος».

Με αυτή την επισήμανση σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στην τηλεόραση του Σκάι, την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον Ανδρέα Παπανδρέου, κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Όπως είπε ο κ. Χρηστίδης ο κ. Καμμένος, όταν ήταν στη ΝΔ, ήταν αυτός ο οποίος έχει γράψει βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Α. Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. «Και επιτέλους, το παραμύθι του κ. Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπαδρέου πρέπει να σταματήσει.

"Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως η παράταξη του κ. Τσίπρα μαζί με τη ΝΔ είναι αυτοί που έστειλαν τον Α. Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο και είναι θράσος να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει αυτά για τα οποία είναι υπεύθυνος, με διαφορετικό τρόπο, μόνο για επικοινωνιακούς λόγους», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.