Κλειδοθήκη, τελικά όχι όπλο τέιζερ στο Μπάκιγχαμ

-

Ο άνδρας, ο οποίος προκάλεσε χθες συναγερμό στην είσοδο για τους επισκέπτες στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο και συνελήφθη για κατοχή όπλου τέιζερ, είχε στην πραγματικότητα στην κατοχή του μόνον μια κλειδοθήκη, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Ο 38χρονος τουρίστας από την Ολλανδία συνελήφθη χθες το μεσημέρι την ώρα του φαγητού στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όταν βρέθηκε ότι είχε στην κατοχή του μια “συσκευή είδους Taser”, αλλά αφέθηκε αργότερα ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η αστυνομία ανακάλυψε με ικανοποίηση ότι η συσκευή που είχε στην κατοχή του “ήταν μικρής ισχύος και αποτελούσε τμήμα μιας κλειδοθήκης” και ότι επρόκειτο για σφάλμα, καθώς ο άνδρας αυτός “δεν συνιστούσε απειλή”, όπως αναφέρει η ίδια στην ανακοίνωσή της.

Τμήματα των ανακτόρων είναι ανοιχτά στο κοινό για 10 εβδομάδες κάθε χρόνο, ενώ η βασίλισσα βρίσκεται σε διακοπές στην Σκοτία το τρέχον χρονικό διάστημα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.