Κλείσιμο σχολείων, περιορισμός SMS στη Θεσσαλονίκη

-

Πιο αυστηρό lockdown αποφασίστηκε για την συμπρωτεύουσα, επειδή τα νοσοκομεία "γονάτισαν" από τις εισαγωγές στις ΜΕΘ αλλά και στις κοινές κλίνες. Επίσης ανησυχεί πολύ τους πάντες το γεγονός ότι παρά τη λήψη μέτρων, στα τρία τεστ που γίνονται, το ένα βγαίνει θετικό  και η διασπορά μοιάζει πλέον απολύτως ανεξέλεγκτη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μετά τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με λοιμωξιολόγους, προκειμένου να αποφασιστούν εδώ και τώρα πιο σκληρά μέτρα κατά του κορονοϊού, ένα πιο περιοριστικό lockdown. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σε λίγο απο τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά προβλέπουν:

απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00
κλείσιμο όλων των σχολείων
περιορισμό στην αποστολή SMS στο 13033

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.