Κλιμάκωση! Αζέρικη επίθεση στην Αρμενία, αλλά διαψεύδει το Μπακού

-

Το αρμενικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως το Αζερμπαϊτζάν επιτέθηκε σε έδαφός της Αρμενίας, κοντά στο ιρανικό σύνορο, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. "Η Αρμενία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει", ανέφερε το Γερεβάν. Ωστόσο, λίγο αργότερα, το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν διέψευσε τις κατηγορίες της Αρμενίας περί επίθεσης στο έδαφός της.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας του Αρτσάχ, οι συγκρούσεις συνεχίζονται και το πρωί της Τρίτης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, παρά την εκεχειρία που είχε επιβληθεί. «Αυτή τη στιγμή, οι τοπικές συγκρούσεις συνεχίζονται σε κάποιες περιοχές της ζώνης σύγκρουσης μεταξύ Αρτσάχ-Αζερμπαϊτζάν. Οι μονάδες του στρατού άμυνας του Αρτσάχ συνεχίζουν να εκτελούν ασκήσεις μάχης, διατηρώντας την τη λειτουργική τακτική υπό έλεγχο» αναφέρει Tweet των ενόπλων δυνάμεων τού Καραμπάχ. Υπενθυμίζεται πως, όπως είχε ανακοινώσει την Κυριακή το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σε ισχύ θα ετίθετο ανθρωπιστική εκεχειρία σοτ Ναγκόρνο-Καραμπάχ, αρχής γενομένης 8 το πρωί τοπική ώρα της Δευτέρας, 26 Οκτωβρίου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.