Κομμένη στη μέση η Πελοπόννησος από τα μπλόκα των αγροτών

-

Παμπελοποννησιακό μπλόκο στο ύψος της Μεγαλόπολης έχουν εξαγγείλει για σήμερα οι αγρότες της Μεσσηνίας, συντονίζοντας τον αγώνα τους με τους συναδέλφους τους από τη βόρεια Ελλάδα.

Οι Μεσσήνιοι αγρότες βγήκαν από την Πέμπτη στους δρόμους στήνοντας μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο, κοντά στα διόδια της Καλαμάτας και στην συνέχεια αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, προγραμματίζοντας νέο μπλόκο για σήμερα, στο ύψος του Λεύκτρου, κοντά στη Μεγαλόπολη.

Οι αγρότες υποστηρίζουν ότι τα μπλόκα τους είναι η απάντηση στη σιωπή και την αδιαλλαξία της κυβέρνησης και ζητούν πλέον συνάντηση με κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών, και όχι μόνο με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.  Ανάλογες κινήσεις γίνονται την ίδια ώρα και από τους αγρότες της Αργολίδας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.