Κοντά στην λύση του θρίλερ Κασόγκι οι Τούρκοι

-
212

Οι Τούρκοι ερευνητές είναι πιθανό να ανακαλύψουν τι συνέβη στη σορό του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι «σύντομα», ανέφερα  σήμερα υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματούχος.

«Θα ανακαλύψουμε τι συνέβη στη σορό σύντομα» δήλωσε, προσθέτοντας ότι «το DNA αποκτάται από το εσωτερικό της Τουρκίας» και ότι «δεν θα υπάρξει ανάγκη» να ζητηθούν προς το παρόν δείγματα από την Σαουδική Αραβία.

Την ίδια ώρα, άλλοι Τούρκοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι δολοφόνοι του Κασόγκι μπορεί να πέταξαν τα μέλη του στο Δάσος του Βελιγραδίου, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, και σε αγροτική περιοχή κοντά στην πόλη Γιάλοβα, 90 χλμ. νότια της Κωνσταντινούπολης.

Οι Τούρκοι ερευνητές εξακολουθούν να επικεντρώνουν τις έρευνές τους στις περιοχές της Γιάλοβας και του Δάσους του Βελιγραδίου, ενώ παραλλήλως εξετάζουν πλάνα από κάμερες κοντά σε αυτές τις περιοχές. Εξετάζουν επίσης όλες τις καταγραφές κυκλοφορίας που δείχνουν τα αυτοκίνητα που μπήκαν και βγήκαν από το σαουδαραβικό προξενείο στις 2 Οκτωβρίου, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Κασόγκι.