Κυνηγά τους συνταγματάρχες τώρα ο Ερντογάν

-
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Eντάλματα σύλληψης 68 υπόπτων, ανάμεσά τους δεκάδων συνταγματαρχών, στο πλαίσιο επιχείρησης κατά των οπαδών του Γκιουλέν, στην Τουρκία.

Δεκαεννέα εν ενεργεία αξιωματικοί περιλαμβάνονται σε εκείνους που αντιμετωπίζουν τη σύλληψη σε μια επιχείρηση που επικεντρώνεται στις δυνάμεις του στρατού ξηράς σε 19 επαρχίες, περιλαμβανομένης της πρωτεύουσας Άγκυρας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Επικαλέστηκε πηγές στο γραφείο του επικεφαλής εισαγγελέα της Άγκυρας που είπαν ότι εντοπίστηκε πως οι ύποπτοι ήταν σε επαφή μέσω σταθερού δικτύου τηλεφωνίας με επιχειρησιακά στελέχη του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος, σύμφωνα με την Άγκυρα, βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.

Κατηγορίες αντιμετωπίζουν 22 συνταγματάρχες και 27 αντισυνταγματάρχες, και μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 19 άνθρωποι, μετέδωσε το Ανατολή.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.