Κύπρος: Τραγικός θάνατος Γαλλίδας υπαξιωματικού της Task Force 473

-

Τη ζωή της έχασε 19χρονη Γαλλίδα στρατιωτικό μέλος της ναυτικής δύναμης Task Force 473 και συνοδευτικού πλοίου του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle, που βρίσκεται στο λιμάνι Λεμεσού. Η κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στην τουριστική Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία στην Κύπρο την 19χρονη βρήκε γυναίκα συνάδελφός της να κρέμεται στο κενό κρατώντας το γυάλινο προστατευτικό πλαίσιο του μπαλκονιού, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρατηθεί μέχρι να φτάσει ο φρουρός ασφαλείας και έπεσε από τον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Στη σκηνή κλήθηκε η πρόξενος της Γαλλίας στην Λεμεσό και ο διοικητής της άτυχης 19χρονης, που δεν αποκλείεται να είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοολούχων ποτών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.