Λάδι στη φωτιά και πάλι οι Τούρκοι... "Ενίσχυση των Αζέρων με κάθε τρόπο"

-

«Η Τουρκία και ο τουρκικός λαός είναι έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια στο Αζερμπαϊτζάν σε όποιον τομέα χρειάζεται» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μετά τη συνάντησή του με τον Αζέρο Πρόεδρο. Την ετοιμότητα της Τουρκίας να προσφέρει βοήθεια στο Αζερμπαϊτζάν σε κάθε τομέα, επιβεβαίωσε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στο Μπακού.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας με τον Αζέρο Πρόεδρο, Ιλχάμ Αλίγιεφ, τέθηκε η σύρραξη μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. «Φυσικά, η Τουρκία και ο τουρκικός λαός είναι έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια στο Αζερμπαϊτζάν σε όποιον τομέα τη χρειάζεται. Αυτό είπε ο Πρόεδρος Ερντογάν, αυτό εξηγήσαμε στο πρόγραμμά μας» δήλωσε ο Τσαβούσογλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αζέρικης προεδρίας. Επίσης, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι η Ομάδα του Μινσκ του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη δεν έχει «καθαρά σχέδια και μηχανισμούς» για την επίλυση της κρίσης στο Καραμπάχ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.