Λονδίνο: Ορθή διαχείριση του Brexit... αλλιώς

-

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χαντ είπε ότι η ιστορία θα καταγράψει αρνητικά Βρετανία και ΕΕ αν δεν διαχειριστούν σωστά την έξοδο της χώρας του από το μπλοκ. Η Βρετανία είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου αλλά Βρετανοί βουλευτές έχουν απορρίψει τη συμφωνία στην οποία κατέληξε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με το μπλοκ.

"Η ιστορία θα κρίνει και τις δύο πλευρές πολύ αρνητικά αν δεν το χειριστούμε σωστά", δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του BBC ο Χαντ."Επιθυμούμε να παραμείνουμε πολύ καλοί φίλοι με την ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τέτοιον τρόπο ώστε να μην δηλητηριάσει τις σχέσεις μας για τα πολλά επόμενα χρόνια", είπε ο Χαντ.

Πρόσθεσε επίσης ότι κάποια πρόοδος έχει επιτευχθεί τις τελευταίες ημέρες. "Υπάρχει περιθώριο και άλλης προόδου. Είναι απολύτως δυνατή", σημείωσε ο ίδιος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.