«Μακεδονία Ξακουστή» στο Σύνταγμα

-

Κατά χιλιάδες συρρέουν στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές που καταφθάνουν στην Αθήνα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Η πλατεία Συντάγματος στις 13:30 το μεσημέρι ήταν γεμάτη από πολίτες, ενώ διαδηλωτές συνεχίζουν να φτάνουν με κάθε τρόπο, ακόμα και πεζοί, καθώς η Αστυνομία έχει κλείσει όλους τους κεντρικούς δρόμους για τα οχήματα, αλλά και σταθμούς του Μετρό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από το πρωί έχουν φτάσει στην Αθήνα περισσότερα από 360 λεωφορεία από όλη τη χώρα, οι επιβάτες των οποίων διοχετεύονταν σε σταθμούς του μετρό.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι οι διαδηλωτές που περίμεναν κατά εκατοντάδες προκειμένου να επιβιβαστούν στο μετρό για το κέντρο,  τραγουδούσαν «Μακεδονία Ξακουστή».

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.