Μαλλιά κουβάρια Κουίκ και Καμμένος

-

Βουλευτής ορκίστηκε το απόγευμα ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ στην θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε. Ο Κουίκ αμέσως μετά την ορκωμοσία του δήλωσε ότι θα στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία ημέρα της συνταγματικής θητείας της και έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανάλογη με τους έξι βουλευτές. Παρέδωσε δηλαδή την ψήφο του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν την ορκωμοσία ωστόσο ο Τέρενς Κουίκ πλησίασε το έδρανο του Δ. Καμμένου για να τον χαιρετήσει. Εκείνος όμως απέρριψε την χειραψία, λέγοντάς του: «Δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου, να παραδώσεις την έδρα σου».

Ο Δημήτρης Καμμένος συνέχισε την ένταση και κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας, φωνάζοντας προς το μέρος του Κουίκ: «Ντροπή σου! Πήγαινες και προσκυνούσες τα μνημεία, έλεγες ότι δεν θα δώσουμε ποτέ το όνομα της Μακεδονίας και τώρα στέλνεις επιστολή που λες ότι θα ψηφίζεις τα ν/σ του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ντρέπεσαι. Να παραδώσεις την έδρα σου».

Ο καβγάς όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς συνεχίστηκε και έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, με τον Τέρενς Κουίκ να λέει στον Δημήτρη Καμμένο ότι έγινε διάσημος σχολιάζοντας την ορκωμοσία του και τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητο να συνεχίζει να του τονίζει ότι έπρεπε να παραδώσει την έδρα.

Στο ερώτημα του Κουίκ πάντως εσύ γιατί δεν την παρέδωσες, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι εκείνος διαγράφτηκε και ότι δεν πούλησε την Μακεδονία. Όταν πάντως ο Κουίκ τον ευχαρίστησε για την διαφήμιση εκείνος τον αποκάλεσε απλώς «τομάρι».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.