Μάλλον θα τα πουν «στο όρθιο» Πούτιν και Τραμπ

-

Το Κρεμλίνο εκτιμά ότι οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Πούτιν και  Τραμπ, θα βρίσκονται μαζί στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Οζάκα, όπου θα μπορέσουν να συζητήσουν «στο πόδι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Επισήμανε παραλλήλως ότι δεν υπήρξε καμία πρόταση εκ μέρους της Ουάσιγκτον για μια ξεχωριστή διμερή συνάντηση των δύο ηγετών.

«Δεν γνωρίζουμε, αν οι Αμερικανοί συνάδελφοι μας, άρχισαν να προετοιμάζονται για μια τέτοια συνάντηση, δεν έχουμε την οποιαδήποτε πληροφόρηση για το θέμα. Δεν υπήρξαν οποιεσδήποτε επίσημες προτάσεις για την διεξαγωγή μιας τέτοιας συνάντησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Παράλληλα ο Πεσκόφ σημείωσε ότι «μπορούμε να ξεκινήσουμε από το ότι και ο Πούτιν και ο Τραμπ θα είναι μαζί στην Οζάκα, στην σύνοδο κορυφής της G20 και σε κάθε περίπτωση οι δύο τους θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για λίγο έστω και ‘στο πόδι’», δήλωσε ο Πεσκόφ προσθέτοντας ότι «αυτό προς το παρόν μπορούμε να προβλέψουμε, με τη μεγαλύτερη πιθανότητα».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.