Μαξίμου κατά ΝΔ και Μητσοτάκη για την υπόθεση του Ν. Γεωργιάδη

-
Ούτε ένα βήμα έναντι της Τουρκίας, Μιχάλης Ιγνατίου

Βολές κατά της ΝΔ και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτοξεύει το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την καταδίκη του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Νίκο Γεωργιαδη για υπόθεση κυκλώματος παιδεραστίας.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου καταλογίζουν στην ΝΔ και τον  Μητσοτάκη ότι «όχι μόνο δίνουν συνέχεια αλλά επιμένουν να καλύπτουν προκλητικά τον Νίκο Γεωργιάδη, ακόμη και μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για το ειδεχθές έγκλημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή».

«Αντί να αποδοκιμάσουν τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και να τον απομακρύνουν, έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, ξεχνώντας ότι είναι η ίδια η Ν.Δ. που φρόντισε να της προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά, μέσα από την ένορκη στήριξη του κ. Γεωργιάδη από στελέχη της καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης», συμπληρώνουν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη, που προέτρεπε τον κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την απολογία του ίδιου να “καθίσει δύο τρεις μήνες” και να παραμείνει στο παρασκήνιο “κανονικά” στη θέση του, όπως και έγινε».

«Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τους φίλους του, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι και για αυτό το έγκλημα. Και να ζητάει φυσικά από τα φιλικά του Μέσα να αποσιωπήσουν την είδηση», συνεχίζουν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου και διερωτώνται: «Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται την άποψη του Γραμματέα της Ν.Δ. και άλλων στελεχών του που κάνουν λόγο για “σκευωρία”;».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.