Μια άτυχη εργαζομένη στον οργανισμό Ύδρευσης της κοινότητας Μυρτιάς πήγε με μοτοσικλέτα συναδέλφου της να κάνουν rapid test στο Δακοφτό, αλλά σε σύγκρουση με αγροτικό όχημα που σημειώθηκε στην Πατρών-Κορίνθου λίγο έξω από το Διακοφτό, εκείνη μεν σκοτώθηκε, και εκείνος τραυματίσθηκε.

Συνάδελφοί της διαμαρτύρονται γιατί  ενώ σημειώθηκε κρούσμα στην υπηρεσία και υποχρεώθηκαν σε rapid test, δεν έφεραν αντιδραστήρια ή κλιμάκιο και αναγκάστηκαν όλοι να ταξιδέψουν σε απόσταση 15 χλμ. για το τεστ. Ο οδηγός του αγροτικού συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Το αλκοτέστ δεν έδειξε να έχει προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ. Η εκλιπούσα αφήνει δύο κόρες, 10 και 17 ετών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.