Μητσοτάκης: Η οικογένειά μου και εγώ θα κάναμε πρώτοι-πρώτοι το εμβόλιο

-

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, απολύτως ασφαλές, όσο το εμβόλιο της γρίπης” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τον Τύπο να ενημερώνει την κοινή γνώμη «για την ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι».

“Το εμβόλιο θα είναι πάνω από όλα ασφαλές και απαραίτητο και αποτελούν πρόβλημα οι αρνητές του εμβολίου- μια κατάσταση που δεν είναι καινούργια», είπε.

Εν συνεχεία, επειδή πολλοί αρνητές εμβολίων είναι και αρνητές της μάσκας, είπε:

“Θέλω να κάνω μια έκκληση προς όλους ο λόγους που επιμένουμε στη χρήση της μάσκας στα σχολεία, είναι γιατί μας το επισημαίνουν οι ειδικοί. Ξέρω ότι η μάσκα είναι άβολη και ότι δεν είναι ευχάριστο να τη φοράμε όλη την ημέρα. Όμως αυτό μας λένε οι ειδικοί και θα ζητήσω από όλους να συμμορφωθούν με αυτές τις υποδείξεις”.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.