Μόσχα: Έτοιμο το πρώτο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού

-

Το πρώτο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι έτοιμο, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας της Ρωσίας. Τη Δευτέρα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως οι κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ολοκληρώθηκαν και πως όλοι οι εθελοντές έλαβαν εξιτήριο.

Το Υπουργείο Άμυνας σημείωσε επίσης πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων υποδεικνύουν ξεκάθαρα την ανάπτυξη αντισωμάτων σε όλους τους εθελοντές, ύστερα από τον εμβολιασμό τους. «Η τελική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από τους ειδικούς μας και τους επιστήμονές μας, του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου, έχει γίνει ήδη. Κατά την έξοδό τους από το νοσοκομείο, όλοι οι εθελοντές, χωρίς καμία εξαίρεση, ανέπτυξαν ανοσία κατά του κορονοϊού και αισθάνονταν φυσιολογικά. Οπότε, το πρώτο εγχώριο εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι έτοιμο» δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Arguments & Facts» ο Ρώσος υπουργός.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.