Μυστήριο με τον ξενοδόχο στη Σαντορίνη

-

Κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στη Σαντορίνη για να διερευνήσει τον περίεργο θάνατο ενός 69χρονου ξενοδόχου, του Νικου Χάλαρη, που βρέθηκε καμμένος στο ξενοδοχείο του ενώ η φωτιά δεν είχε πάρει διαστάσεις και λογικά θα μπορούσε να είχε σωθεί. Τις υποψίες για εγκληματική ενέργεια προκάλεσαν κηλίδες αίματος δίπλα στον απανθρακωμένο άνδρα.

Στην αρχή η Πυροσβεστική θεώρησε ότι ο άνδρας λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις και δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί, οπότε κάηκε. Ομως οι κηλίδες αίματος κινητοποίησαν την Αστυνομία. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι, έναν μικρό και στενό χώρο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης. Καθοριστικής σημασίας θα είναι  τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο ξενοδόχος δεν ήταν παντρεμένος ούτε είχε παιδιά. Ζούσε μόνος. Το χρηματοκιβώτιο στο ξενοδοχείο βρέθηκε άθικτο. Ίχνη παραβίασης δεν βρέθηκαν ούτε ενδείξεις ότι αναστατώθηκε ο χώρος από ληστές που αναζητούσαν κοσμήματα ή χρήματα. Ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρχές ειναι ο άτυχος άνδρας να έπεσε και να χτύπησε στο κεφάλι,  να λιποθύμησε και να μην μπόρεσε να απομακρυνθεί από την φωτιά ή και να έπαθε ανακοπή και να πέθανε προτού απανθρακωθεί. Ομως εξετάζεται και το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα.

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.