Νέα έφοδος Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών (vid.)

-

Ανενόχλητα μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας πραγματοποίησαν νέα έφοδο στο υπουργείο Εξωτερικών για να καταγγήλουν την συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα άφησαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες. Όλα καλά; Και τι θα συνέβαινε αλήθεια αν στην τσάντα δεν είχαν σημαία αλλά βόμβα; Ερώτηση αφελούς...

«Για ακόμα μία φορά ασχολούμαστε με το παλαιστινιακό ζήτημα και τη διαχρονική στρατηγική συμμαχία του Ελληνικού κράτους με το Ισραήλ. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις συνεκπαιδεύσεις των Ελληνικών και Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.

"Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών αλλά και τη συνεχιζόμενη επέκταση των εποίκων. Αλλά όλα αυτά έχουν ειπωθεί και από εμάς και από άλλους και δυστυχώς μπορεί να ξαναειπωθούν στο μέλλον", αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.