Νέα κοινή περιπολία Ρώσων και Τούρκων στην Συρία... Η "συμμαχία" αντέχει

-

Η Ρωσία και η Τουρκία διεξήγαγαν την 94η κοινή περιπολία στην επαρχία Χασακά της Συρίας, όπως έγινε γνωστό από τον υποναύαρχο Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς, αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης Αντιτιθέμενων Πλευρών στη Συρία του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Ο ίδιος, συγκεκριμένα, ανέφερε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης το εξής: «Η 94η κοινή ρωσοτουρκική περιπολία πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Χασακά, στη διαδρομή από το Σεϊρέκ προς το Κασρ και πίσω. Οι ρωσικές στρατιωτικές αστυνομικές μονάδες συνέχισαν τις περιπολίες στην περιοχή Μανμπίτζ, της επαρχίας Χαλεπίου, από το Ατζάμι κατά μήκος δύο διαδρομών προς την κατεύθυνση του Μανμπίτζ και της Αβσάρια». Ακόμα, ο υποναύαρχος δήλωσε ότι είχαν καταγραφεί πέντε επιθέσεις εναντίον οικισμών στις επαρχίες Χαλεπίου, Ιντλίμπ και Λατάκια από την τρομοκρατική οργάνωση Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα, που είναι απαγορευμένη στη Ρωσία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.