Νετανιάχου: Μη μιλάς εσύ που κατέχεις Κύπρο & σφάζεις Κούρδους

-
Αναθέρμανση τουρκοϊσραηλινών σχέσεων στα σκαριά

Νέος άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του Τούρκου προέδρου, με αφορμή της δηλώσεις του τελευταίου κατά του Ισραήλ.

«Οι Εβραίοι στο Ισραήλ κλωτσούν ανθρώπους που κείτονται στο έδαφος. Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι δεν κλωτσούν άνδρες, αλλά επίσης και γυναίκες και παιδιά, όταν πέφτουν στο έδαφος», είπε ο Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη.

«Αλλά ως μουσουλμάνοι, θα σταθούμε απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, εάν έχουν το κουράγιο να μας αντιμετωπίσουν και θα τους δώσουμε ένα μάθημα», σημείωσε σύμφωνα με την «Times of Israel».

«Ο Ερντογάν που έχει υπό την κατοχή του τη βόρεια Κύπρο και του οποίου ο στρατός σφάζει γυναίκες και παιδιά στα κουρδικά χωριά, εντός και εκτός Τουρκίας δεν θα έπρεπε να κάνει κήρυγμα στο Ισραήλ».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.