Ντι Μάιο: Τα κροκοδείλια δάκρυα του Γιούνκερ δεν με συγκινούν

-

Στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σχετικά με τις καταστρεπτικές συνέπειες της πολιτικής της λιτότητας, αναφέρθηκε ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Λουίτζι Ντι Μάιο.

«Πρόκειται για κροκοδείλια δάκρυα τα οποία δεν με συγκινούν. Ο Γιούνκερ και οι συνοδοιπόροι του κατέστρεψαν την ζωή χιλιάδων οικογενειών, ενώ ξόδευαν ένα δισεκατομμύριο ευρώ το χρόνο σε σπατάλες, όπως το διπλό κοινοβούλιο του Στρασβούργου», τόνισε o Nτι Μάιο.

Ο αρχηγός των «πεντάστερων» πρόσθεσε ότι «πρόκειται για λάθη τα οποία πληρώνονται» και ότι «οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν θα αφήσουν να τους κοροϊδέψουν με ετεροχρονισμένες μετάνοιες», αλλά «στις 26 Μαίου δεν θα επιδείξουν κανένα έλεος».

Σημειώνεται ότι στις δηλώσεις του Γιούνκερ, που ο Ντι Μάιο χαρακτήρισε «κροκοδείλια δάκρυα» περιλαμβανόταν και η ομολογία του ότι η ΕΕ δεν ήταν και πολύ αλληλέγγυα προς την Ελλάδα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.