Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην XXIV ΤΘΤ και στο Πεδίο Ασκήσεων Θερινής Εκπαίδευσης ΣΣΕ

-

Μέρος της τριήμερης ετήσιας αξιολόγησης εκπαιδεύσεως των Ευελπίδων, που διεξήχθη στο πεδίο Ασκήσεων Καναπίτσας Λιτοχώρου, στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Σχολής, παρακολούθησε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Η αξιολόγηση τους σχεδιάσθηκε εκ νέου συμπεριλαμβάνοντας καινοτόμες ασκήσεις με σκοπό την προαγωγή δεξιοτήτων οι οποίες θα δημιουργήσουν ηγήτορες μαχητές που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις του σύγχρονου πεδίου μάχης κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ.

Τον Αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων υποστράτηγος Δημήτριος Χούπης.
Παράλληλα ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε μονάδες της XXIV

Τεθωρακισμένης ταξιαρχίας (XXIV ΤΘΤ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ «ΦΛΩΡΙΝΑ») όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Σχηματισμού, μίλησε στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας και τα στελέχη της XXIV ΤΘΤ, ενώ έλεγξε και τα τμήματα ετοιμοτήτων του Σχηματισμού.

Τον Αρχηγό ΓΕΣ συνόδευαν ο διοικητής της ΧΧ Τεθωρακισμένης μεραρχίας (ΧΧ ΤΘΜ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ») υποστράτηγος Αντώνιος Χατζηγεωργίου και ο διοικητής της ταξιαρχίας ταξίαρχος Ιωάννης Δημητρέλος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.