Ο Καμμένος για τις Μαλβίδες και την «φυγάδευση» Τσίπρα

-

Χωρίς να κάνει ευθεία αναφορά στο θέμα σχετικά με την φημολογία για την δήθεν φυγάδευση του Αλέξη Τσίπρα από τις Μαλβίδες, το περασμένο Πάσχα, ο Πάνος Καμμένος παίρνει αποστάσεις από τις φήμες που οργιάζουν στο διαδίκτυο.

«Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη, ξεκαθαρίζω προς όλους. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος, ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως, ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς», έγραψε στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Η φημολογία ξεκίνησε, όταν ο Γιώργος Τράγκας, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», μίλησε για μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού, με την οικογένειά του, στις Μαλδίβες. Ο  δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα πως, λόγω πραξικοπήματος που έγινε εκεί, χρειάστηκε να ... φυγαδευτεί ο πρωθυπουργός, σε μια επιχείρηση που οργάνωσε ο υπουργός Άμυνας τότε, Πάνος Καμμένος, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ.

Τα όσα είπε ο Τράγκας προκάλεσαν αλυσίδα σεναρίων και εικασιών στα social media, μεταξύ των οποίων και η φημολογία ότι την συγκεκριμένη ιστορία την διέρρευσε ο Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ωστόσο, με την ανάρτηση που έκανε σήμερα Σάββατο στο Twitter, διαψεύδει οποιαδήποτε συμμετοχή του.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.