Ο Μακρόν θέλει ψυχίατρο, λέει ο Ερντογάν – Δεν θεωρεί πρόβλημα τους αποκεφαλισμούς

-

Νέα επίθεση κατά του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι χρειάζεται ψυχοθεραπεία για τη στάση του απέναντι στους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ.

«Ποιο είναι το πρόβλημα αυτού του Μακρόν με τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ; Ο Μακρόν χρειάζεται ψυχίατρο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στην Καισάρεια.

«Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί σε έναν αρχηγό κράτους που δεν κατανοεί την ελευθερία της πίστης και που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο σε εκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι ζουν στη χώρα του;» πρόσθεσε απορημένος για την απόφαση της Γαλλίας να προβάλει σε κυβερνητικά κτήρια τα σκίτσα του Charlie Ebdo μετά τον αποκεφαλισμό Γάλλου καθηγητή ιστορίας από φανατικό μουσουλμάνο.

Φυσικά δεν έκανε καμία μνεία στον αποκεφαλισμό του καθηγητή, διότι εξάλλου και οι Αζέροι αποκεφαλίζουν Αρμένιους το τελευταίο διάστημα, χωρίς αυτό να συνιστά πρόβλημα.

Κάνοντας αναφορά και στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως «αντί να παραδοθούμε σαν λεία της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής πλευράς, είναι απαραίτητο να παραμείνουμε στο δίκαιο και στον νόμο».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.