Ο Παπαδημούλης δεν πιστεύει πως ο Καμμένος θα ρίξει τον Τσίπρα

-
, Νεφέλη Λυγερού

Την πεποίθηση ότι η πατριωτική γραμμή είναι να προχωρήσει η συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι «μόνο κέρδος θα έχουμε ως χώρα, ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη, αν γίνει ένα βήμα προς τη σταθερότητα και την οικονομική συνεργασία και ανάπτυξη».

Αναφερόμενος στη στάση που θα τηρήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισήμανε: «Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Πάνος Καμμένος, του οποίου η διαφορετική άποψη είναι σεβαστή για τη συμφωνία των Πρεσπών, θα προχωρήσει σε πράξεις που θα διευκολύνουν τον πάγιο στόχο της ΝΔ και της διαπλοκής να ρίξουν τον Τσίπρα».

Όπως συμπλήρωσε, η κυβέρνηση συγκροτήθηκε με στόχο «όχι μόνο να βγούμε από τα μνημόνια, αλλά και να ενισχύσουμε την πολιτική σταθερότητα, να βάλουμε την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, να αρχίσουμε να επουλώνουμε πληγές και να αρχίσουμε να εκκαθαρίζουμε μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς, που βρίσκονται στη δικαιοσύνη».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.