Ο Πούτιν ΔΕΝ κατηγορεί την Τουρκία για παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου!

-
Η Ρωσία ενδιαφέρεται για προώθηση της συνεργασίας με την ΕΕ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις ρωσικών ΜΜΕ σχετικά με την κατάσταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ Πούτιν: "Σύμφωνα μόνο με τα επίσημα στοιχεία περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι πέθαναν… Δεκάδες χιλιάδες άλλοι τραυματίστηκαν ή έχουν μείνει ανάπηροι. Δεν είναι ταινία, αλλά μία τραγωδία που συνέβη σε πραγματικούς ανθρώπους και πραγματικές οικογένειες. Για αυτό το λόγο το πιο σημαντικό αποτέλεσμα είναι ότι έπρεπε να σταματήσει η αιματοχυσία.

"Μπορεί να γίνουν διάφορα σχόλια σχετικά με τις ενέργειες της Τουρκίας, άλλα είναι δύσκολο να κατηγορήσει κανείς την Τουρκία για παραβίαση του διεθνούς δικαίου . Με την Τουρκία έχουμε μία πολύ καλή εμπειρία συνεργασίας στην Μέση Ανατολή. Στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας και στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, οργανώνουμε από κοινού κοινές περιπολίες και κομβόι οχημάτων. Στο Καραμπάχ δεν χρειάζεται μία τέτοια συνεργασία. Αλλά εμείς συμφωνήσαμε πως θα συστήσουμε ένα κοινό κέντρο, που θα χρησιμοποιεί τα drone και διαμέσου αυτών των οχημάτων θα παρακολουθούμε την κατάσταση στην γραμμή επαφής, θα ενημερωνόμαστε από κοινού και θα τα αναλύουμε από κοινού”, αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.