Οι επερχόμενες εξελίξεις στην ΕΕ μετά τον κορονοϊό – Νέα θεσμικά και πολιτικά αδιέξοδα

-
Οι επερχόμενες εξελίξεις στην ΕΕ μετά τον κορονοϊό – Νέα θεσμικά και πολιτικά αδιέξοδα

Ο Όμιλος Δημοκρατία-Πολιτισμός (εν Ελλάδι φίλοι του Ιδρύματος Gabriel Peri) προσεγγίζει και αποτιμά τις μέχρι τώρα διαφαινόμενες σύνθετες επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης του covid 19 στη κοινωνία, την οικονομία, τους θεσμούς, τις συμπεριφορές, την βιοηθική κ.α, μέσα από διαδικτυακές δημόσιες συζητήσεις:

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 στις 19:00 μμ–21:30 μμ η δεύτερη διαδικτυακή δημόσια συζήτηση με θέμα: Οι επερχόμενες εξελίξεις στην ΕΕ μετά τον COVID 19: νέα θεσμικά και πολιτικά αδιέξοδα.

Ομιλητές:

  • Φώτης Κουβέλης πρ. υπουργός–Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
  • Γιώργος Σωτηρέλης καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο ΕΚΠΑ
  • Ιωάννης Δρόσσος καθηγητής νομικής σχολής ΕΚΠΑ

Την παρουσίαση-συντονισμό θα κάνει ο Αλφόνσος Βιτάλης Πρόεδρος του Ομίλου Δημοκρατία-Πολιτισμός, Δημοσιογράφος/Πολιτικός Επιστήμονας.

Να σημειωθεί ότι ο κύκλος των διαδικτυακών δημόσιων συζητήσεων για τις επιπτώσεις του covid 19 άνοιξε με την δημόσια συζήτηση: Ιχνηλάτηση των επιπτώσεων του covid 19 στην ελληνική οικονομία, τις εργασιακές σχέσεις, το ασφαλιστικό με τους Σάββα Ρομπόλη, Κώστα Μελά, Αλφόνσο Βιτάλη.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί εδώ και στην σελίδα μας στο Facebook

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.