Οι Τούρκοι ξεγύμνωσαν, βασάνισαν και έριξαν από ελικόπτερο Κούρδους

-

O Μεσαίωνας δεν έχει περάσει στην Τουρκία. Οι "γείτονες" ονειρεύονται και συμπεριφέρονται ως η εποχή που έγδερναν και παλούκωναν ζωντανούς τους αντιπάλους τους νς μην έχει περάσει ποτέ. Έτσι Τούρκοι αστυνομικοί ξεγύμνωσαν, βασάνισαν και έριξαν από ελικόπτερο Κούρδους χωρικούς. Δηλώσεις έκαναν οι συγγενείς αυτών που τους πέταξαν από το ελικόπτερο. Όλο το σώμα του Οσμάν είναι μέσα στις μελανιές. Ο Σερβέτ στη δεξιά πλευρά έχει 7 πλευρά σπασμένα και στην αριστερή 4. Τα οστά στα ζυγωματικά του έσπασαν. Έχει κατάγματα σε όλα του τα οστά.

Τζεγκίζ Σιμπάν- αδερφός του Οσμάν Σιμπάν: "Προσγειώθηκε μέσα στο χωριό ένα ελικόπτερο. Βγήκε από μέσα μία ομάδα 12 άτομα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Ο Σερβέτ Τουργκούτ ήταν ήδη στα χέρια τους. Ρώτησαν “Ποιος είναι ο Οσμάν”. Τους μετέφεραν στο λόφο, ενώ μέχρι να φτάσουμε εμείς τους είχαν πάρει. Τα παπούτσια και τα ρούχα τους όλα ήταν εκεί. Παντού έχει μελανιές, του έκαναν βασανιστήρια".

Χουσείν Τουργκούτ: "Είμαι ο γιος του Σερβέτ Τουργκούτ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και ζωή του διατρέχει κίνδυνο. Στη δεξιά πλευρά έχει εφτά πλευρά σπασμένα και στην αριστερή 4. Στον εγκέφαλο έχει σοβαρή αιμορραγία. Στον πνεύμονα έχει σκίσιμο. Λόγω του σχήματος του πνεύμονα έχει συγκεντρωθεί αίμα. Στο κεφάλι έχει δεχθεί σοβαρά χτυπήματα. Στα οστά των ζυγωματικών στα μάτια του έχει κατάγματα. Επιπλέον έχει κατάγματα στα χέρια του και στα δάχτυλά του. Χτύπημα δέχτηκε και στο αριστερό μέρος του πνεύμονα", αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.