Όταν "έβρεξε" μέσα σε αεροπλάνο εν πτήσει! "Έμπαζε" νερά το ρωσικό

-

Σε ένα κάπως περίεργο περιβάλλον για το εσωτερικό ενός επιβατικού αεροπλάνου, βρέθηκαν επιβάτες μιας πτήσης, αφού καθώς βρισκόντουσαν στα καθίσματά τους, άρχισε να «βρέχει» μέσα στον θάλαμο.

Η «βροχή» μάλιστα ήταν τόσο έντονη, που ορισμένοι επιβάτες αναγκάστηκαν να κρυφτούν κάτω από ομπρέλες. Οπτικοακουστικό υλικό από το εν λόγω συμβάν αναρτήθηκε σε ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν άργησε να γίνει viral, με το βίντεο να δείχνει επιβάτες να προσπαθούν να βρουν καταφύγιο από το νερό που έπεφτε από την οροφή του θαλάμου.

Ορισμένοι από τους ταξιδιώτες είχαν την τύχη να είναι εξοπλισμένοι με ομπρέλες και να προστατευτούν, αλλά άλλοι ήταν πιο άτυχοι, με αποτέλεσμα να βραχούν και να σχολιάζουν αρνητικά το περιστατικό, ενώ εξέφραζαν την αγανάκτησή τους προς την εταιρεία. Το βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, μαγνητοσκοπήθηκε σε πτήση της εταιρείας Rossiya Airlines, από την πόλη της Σιβηρίας Καμπαρόφσκ προς το Σότσι.

Η αεροπορική εταιρεία υποσχέθηκε πως θα ερευνήσει το περιστατικό, προσθέτοντας πως κανείς δεν έκανε κάποιο παράπονο για κάποια διαρροή. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αιτία πίσω από αυτό το «παράξενο» περιστατικό ίσως ήταν συμπύκνωση υγρασίας μέσα στον θάλαμο, η οποία προκάλεσε αυτή τη «βροχή».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.