Παππάς: Η ΝΔ έχει κρυφό πρόγραμμα

-

Το κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ για το Ασφαλιστικό αφορά μία μπίζνα 3 δισ. ευρώ λέει ο Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα Αθηνών σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».

«Στην αρχή ήταν η 7ήμερη εργασία και η κατάργηση του 8ώρου. Τώρα αποκαλύφθηκε πως η ΝΔ έχει στο κρυφό πρόγραμμά της και την επικουρική ασφάλιση, η οποία για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ είναι δικαίωμα. Ωστόσο για τη ΝΔ είναι ιδιωτική μπίζνα 3 δισ. ευρώ», τονίζει ο κ. Παππάς.

Ο κ. Παππάς λέει ακόμα ότι ο λαός δεν θα δώσει τα κλειδιά της χώρας στα πολιτικά τζάκια που τον κατέστρεψαν και δεν έχουν πει μισή συγγνώμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να συνεργάζεται, το απέδειξε και στην προηγούμενη τετραετία και θα το αποδείξει ξανά αν χρειαστεί, επισημαίνοντας ότι «κανένα θέμα επαναληπτικών εκλογών λόγω μη αυτοδυναμίας δεν υπάρχει», καθώς όπως είπε η κυρία Γεννηματά έχει δληλώσει πρόθυμη να στηρίζει τον κ. Μητσοτάκη σε περίπτωση που η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα αλλά όχι αυτοδύναμη. «Αυτό που έχουμε, δηλαδή, από τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας τζούφιος εκβιασμός στουπς πολίτες αν δεν είναι απλά άγχος για κάτι που βλέπει να έρχεται και θέλει να προλάβει».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.