Πέθανε ο πρώην προσωπικός γιατρός του Τραμπ - Τον έκοψε επειδή μίλησε για φαλάκρα...

-

Ο πρώην προσωπικός γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ πέθανε σε ηλικία 73 ετών από άγνωστα στους δημοσιογράφους αίτια.

Ο Χάρολντ Μπορνστάιν, γαστρεντερολόγος, ήταν επί 20 χρόνια "οικογενειακός γιατρός" του Τραμπ και συνέταξε για χάρη του και καθ΄υπαγόρευση μια γνωμάτευση προεκλογικά, η οποία ανέφερε ότι «μπορώ να δηλώσω ότι αναμφίβολα ο κ. Τραμπ θα είναι το πρόσωπο με την καλύτερη υγεία που έχει εκλεγεί ποτέ στην προεδρία». Ομως επειδή τότε έδωσε συνέντευξη στους New York Times και αποκάλυψε ότι ο Τραμπ έπαιρνε διάφορα σκευάσματα για να μην αποκτήσει φαλάκρα, "έχασε" το πόστο στο Λευκό Οίκο και έπαψε να είναι προσωπικός γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2018 ο Μπορνστάιν, που είχε αποκτήσει πέντε παιδιά και ήταν αρκετά ιδιόρρυθμος,  είχε αποκαλύψει ότι το "προεκλογικό πιστοποιητικό υγείας" που είχε δώσει στον Τραμπ, γράφτηκε "στο ποδάρι", βιαστικά και καθ΄υπαγόρευση. Επίσης είπε ότι όταν τον "έκοψε" ο Τραμπ τρεις συνεργάτες του δισεκατομμυριούχου πήγαν στο ιατρείο του και πήραν όλους τους φακέλους που αφορούσαν τον Τραμπ. «Έμειναν 25-30 λεπτά. Τα έκαναν όλα άνω κάτω, πραγματικό χάος. Αισθάνθηκα φόβο και θλίψη», είχε πει τότε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.