Πέτσας: Ακόμα και οι Τούρκοι έχουν κουραστεί να ακούνε τον Ακάρ

-

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ περί "μεζέδων" και σιωπής, ο κυβερνητικούς εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είπε:

«Αυτές είναι ακατανόητες κουβέντες στον πολιτισμένο κόσμο». Θυμίζουν περασμένους αν όχι χιλιετίες, τέτοιου είδους αναφορές που δεν αποσκοπούν εντέλει και πουθενά, έχουν κουράσει και το ίδιο το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται –εννοώ στο εσωτερικό της Τουρκίας. Προκαλούν μία ανεξήγητη ένταση η οποία δεν οδηγεί πουθενά. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλησιάζουμε στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. που έχει έναν κατάλογο μέτρων μπροστά του για να τον ενεργοποιήσει»

«Αύριο είναι μία μεγάλη ημέρα για το Καστελόριζο, είναι η γιορτή της απελευθέρωσής του. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πρώτη πολίτης της χώρας, θα είναι εκεί. Είναι αδιανόητο να υπάρξει οποιαδήποτε πρόκληση προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», προσέθεσε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.