Πολάκης σε Μητσοτάκη: Θα αγοράσω είδη προστασίας, αξίας όσο το μισό του μισθού μου

-

Στην αγορά ειδών προστασίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων, που θα κοστίζουν όσο το μισό του μισθού του θα προχωρήσει ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, έδωσε μέσω Facebook την δική του απάντηση στην πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προσφορά του 50% του μισθού των βουλευτών για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεν σύμφωνος στη λογική του να προσφερθεί οικονομική βοήθεια από τους βουλευτές, ωστόσο σημείωσε τις προτάσεις του σχετικά με τα βήματα που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε η εν λόγω κίνηση να έχει πραγματικό νόημα και να μην αποτελεί «προπέτασμα καπνού για τη συζητούμενη μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων», όπως ανέφερε στην ανάρτησή του.

Αναφορικά με την προσωπική συμβολή του, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων επεσήμανε τα εξής: «Περιμένοντας να δω αν η κυβέρνηση θα τα νομοθετήσει αυτά που προτείνουμε και επειδή εν τω μεταξύ δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη με τη μέχρι τώρα διαχείριση (των υπερτιμολογήσεων, των ελλείψεων, των απευθείας αναθέσεων σε κολλητούς κλπ) δηλώνω πως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ σε αγορά ειδών προστασίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων, αξίας όσο το μισό του μισθού μου και θα το παραδώσω στη διοίκηση του νοσοκομείου».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.