Πολεμικό αεροσκάφος (;) ξήλωσε στέγη στη Λάρισα

-
Πολεμικό αεροσκάφος (;) ξήλωσε στέγη στη Λάρισα

Στιγμές τρόμου έζησαν ένοικοι μονοκατοικίας σε χωριό του δήμου Αγιάς Λάρισας χθες το μεσημέρι (δηλ. την Παρασκευή), όταν ακουστηκαν κρότοι πάνω απο το κεφάλι τους και αμέσως κατέρρευσε τμήμα της στέγης, χωρίς όμως να προλάβουν να δουν τίποτα.

Το ρεπορτάζ της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας onlarisa.gr (απ΄όπου και η φωτογραφία) αναφέρει ότι η πιθανότερη εκδοχή είναι να έκανε χαμηλή πτήση μαχητικό αεροσκάφος, όμως κανείς αυτόπτης μέχρι στιγμής δεν καταθέτει να είδε τι πέρασε ξυστά πάνω απο την περιοχή. Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές.

Την ώρα της μερικής κατάρρευσης της στέγης, στο σπίτι βρίσκονταν  πολλά μέλη της οικογένειας, όπως και ένα  βρέφος και μια ασθενής ηλικιωμένη.

«Ακούσαμε έναν κρότο που δε μπορώ να περιγράψω. Το σπίτι ολόκληρο δονήθηκε από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι λες και γίνονταν σεισμός. Ακολούθησε ένας ακόμη πολύ ισχυρός θόρυβος και αμέσως μετά, σιγή. Βγήκαμε αμέσως έξω αλλά αυτό που είχε περάσει από πάνω μας, κινούνταν με τέτοια ταχύτητα που είχε εξαφανιστεί από τον ορίζοντα…» δήλωσε ένας από τους ενοίκους στο οnlarissa.gr.

«Βγαίνοντας έξω αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί…» συμπληρώνει ένα μέλος της οικογένειας."Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για χαμηλή διέλευση αεροσκάφους, ίσως μαχητικού. Θα κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστημεν".

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.