Πολλοί "θετικοί" στη Λέσβο - Βρέφος Αφγανών διακομίζεται με δύσπνοια στο Παίδων

-

Τα μαζικά τεστ στη Λέσβο έχουν βγάλει πολλούς "θετικούς" από το πρωί, ανάμεσά τους και νεογέννητο από το Αφγανιστάν, με πυρετό και δύσπνοια, που διακομίζεται στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Παίδων.

Με κορονοϊό διαγνώσθηκε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης και άγνωστος αριθμός μεταναστών. Τα τεστ γίνονται προκειμένου να αρχίσουν να τακτοποιούνται στο Καρά Τεπέ όσες οικογένειες δεν είναι φορείς και στη συνέχεια μεμονωμένοι μετανάστες που επίσης δεν είναι φορείς.

Την ίδια ώρα οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν ποιοι και γιατί έβαλαν την πρώτη φωτιά στη Μόρια, πριν από 4 ημέρες. Στο επίκεντρο βρίσκονται και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που είχαν αναρτήσει διάφορα περίεργα σχόλια. Μεταξύ αυτών και η ΜΚΟ StandByMeLesvos, που ανέφερε σε ανάρτησή της μεταξύ άλλων πως «μετά τη Μόρια, θα καταστραφεί και η Λέσβος».

Για τη συγκεκριμένη ανάρτηση κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.