Πολλοί τραυματίες από την ισχυρότατη έκρηξη στο Παρίσι

-

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού, σύμφωνα με το BFMTV και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τραυματίες.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε φούρνο και αμέσως σήμανε συναγερμό στις δυνάμεις ασφαλείας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, αν και ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το Reuters, Τουλάχιστον 20 έχουν τραυματιστεί, τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, από τους οποίους οι δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, οι επτά έχουν τραυματιστεί σοβαρά και άλλοι 11 πιο ελαφρά.

Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν κτίρια να καίγονται και ερείπια και συντρίμμια να έχουν καλύψει τον δρόμο, ενώ η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο και να αφήνουν τους δρόμους ελεύθερους για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.  Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο Europe 1 καταστράφηκαν 6 με 7 οχήματα, τα οποία βρίσκονταν έξω από τον φούρνο.

Η ισχυρή έκρηξη ταρακούνησε πολλά κτίρια εκατοντάδες μέτρα μακρυά από το σημείο, στην περιοχή των μεγάλων βουλεβάρτων στο κέντρο του Παρισιού. Νωρίτερα, πυροσβέστες είχαν κληθεί να επέμβουν για διαρροή αερίου στην οδό Τρεβίζ, όταν σημειώθηκε η έκρηξη, και σύμφωνα με την ίδια πηγή, δύο από αυτούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.