Ποτέ δεν δούλεψα για τους Ρώσους δηλώνει ο Τράμπ

-

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέψευσε πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία υποστήριζαν ότι έχουν γίνει έρευνες για να διαπιστωθεί αν εργαζόταν για λογαριασμό της Ρωσίας. Παραλλήλως διέψευσε ότι είχε πάρει τις σημειώσεις των διερμηνέων του για να μην αποκαλυφθεί το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Ποτέ δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο λίγο προτού αναχωρήσει για τη Νέα Ορλεάνη, σχολιάζοντας το άρθρο της εφημερίδας The New York Times, που ανέφερε ότι το FBI πραγματοποίησε μυστικά έρευνα για να διαπιστώσει αν ο Τραμπ ενεργούσε προς το συμφέρον της Ρωσίας

«Ποτέ δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία» επανέλαβε ο Τραμπ και συνέχισε λέγοντας: « Όχι μόνο δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία, αλλά νομίζω ότι είναι και ντροπή που κάνατε ένα τέτοιο ερώτημα, γιατί όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Είναι απλώς ένα ψέμα της εφημερίδας».

Ο Τραμπ χαρακτήρισε ψευδές και το δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, το οποίο ανέφερε ότι είχε αποκρύψει λεπτομέρειες από το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε με τον Πούτιν και ότι πήρε τις σημειώσεις των διερμηνέων το.

Ανοησίες χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα και η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.