Τοσουνίδης: Πριν την ψηφοφορία η διαγραφή Παπαχριστόπουλου

-

Διευκρινίσεις για τον χρόνο διαγραφής του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ έδωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Θόδωρος Τοσουνίδης.

Η ΚΟ των ΑΝΕΛ πήρε πρωτοβουλίες να τελειώσει αυτό το γαϊτανάκι του "παραιτούμαι-δεν παραιτούμαι" του Θανάση Παπαχριστόπουλου, δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM».

Διευκρίνισε επίσης ότι η διαγραφή θα γίνει πριν την ψηφοφορία για την ψήφιση του Πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ενώ παραδέχθηκε ότι υπήρξε μια διαφορετική αντιμετώπιση του κ. Παπαχριστόπουλου έναντι άλλων βουλευτών που διαγράφηκαν από την ΚΟ του κόμματος.

«Σε μία σχέση που αναγνωρίσαμε την καθαρή και τίμια στάση του, εγκαίρως κατατεθειμένη, ναι, κινηθήκαμε με ένα διαφορετικό κριτήριο για την περίπτωση, σεβόμενοι αυτό. Δυστυχώς όμως η αναβολή στην αναβολή που δίνει σε αυτή την απόφαση δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε άλλο να αναμένουμε» ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.