Πρώην πρωθυπουργός Μαλαισίας: "Έχουμε δικαίωμα να σκοτώνουμε Γάλλους"

-

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Μωχάμεντ Μαχαθίρ, που ήταν στην εξουσία μέχρι τον περασμένο Φλεβάρη, ανήρτησε tweet όπου γράφει "οι μουσουλμάνοι έχουν  το δικαίωμα να  σκοτώνουν Γάλλους".

Οι Μαλαισιανοί είναι ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι. Άλλες δηλώσεις του ίδιου για τον καθηγητή που  αποκεφαλίστηκε επειδή έδειξε σκίτσα του Μωάμεθ στους  μαθητές του:

«Δεν εγκρίνω τον αποκεφαλισμό, αλλά η ελευθερία της  έκφρασης δεν σημαίνει να προσβάλλεις τους άλλους. Σε όποια θρησκεία και αν πιστεύει ο άνθρωπος, όταν θυμώνει, σκοτώνει. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους, οι Γάλλοι έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους. Πολλοί από αυτούς ήταν μουσουλμάνοι. Οι μουσουλμάνοι έχουν το δικαίωμα να είναι θυμωμένοι και να σκοτώνουν εκατομμύρια Γάλλους για τις σφαγές του παρελθόντος».

Από το παρακάτω tweet το Twiter λογόκρινε την επίμαχη φράση και τώρα μπορεί κάποιες να διαβάσει μόνον τις υπόλοιπες

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.