Πρόστιμα για υγειονομικές παραβιάσεις στην Κρήτη

-
Δύο τροχαία με νεκρούς και πολλούς τραυματίες σε Κορινθία και Νεμέα

Στα πλαίσια των ελέγχων που γίνονται από την ΕΛΑΣ, με στόχο την αναχαίτιση του νέου ιού, επιβλήθηκαν τουλάχιστον 11 πρόστιμα στην Κρήτη για την παράβαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Και τα 11 αφορούσαν σε μη χρήση μάσκας, σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, λουκέτο και "τσουχτερά" πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 2 ιδιοκτήτες, ενός μπαρ και ενός μεζεδοπωλείου αντίστοιχα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων, το βράδυ της Παρασκευής, επιβλήθηκαν 7 πρόστιμα στο Ηράκλειο, 3 στο Ρέθυμνο και 1 στο Λασίθι.

Την ίδια στιγμή στο Ηράκλειο μπήκε λουκέτο για 30 ημέρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ, που λειτουργούσε με υπεράριθμους πελάτες ενώ αντίστοιχο πρόστιμο και κλείσιμο της επιχείρησης για 3 ημέρες, επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου για μη τήρηση του ωραρίου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.