«Πυρά» κατά Τσίπρα για την εκδήλωση στο Μετρό Θεσσαλονίκης

-
265

Αντιδράσεις προκάλεσε και η σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, όπου εκτός από την ανακοίνωση της ίδρυσης Διεθνούς Πανεπιστημίου μίλησε και σε εκδήλωση στον ημιτελή σταθμό του Μετρό στο Συντριβάνι.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει το... ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης, ή μάλλον έναν... σταθμό χωρίς ΜΕΤΡΟ, με συναυλία και με την παρουσία του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα. Στην ουσία εγκαινιάζει... κυλιόμενες σκάλες» αναφέρει σε ανακοίνωση της και η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Για «τέλεια θεατρική εκδοχή ενός σταθμού εν λειτουργία, κατά το ανάλογο των χωριών Ποτέμκιν« κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμπαράταξη και για «κακοστημένη κωμωδία» το Ποτάμι.  Στημένη προεκλογική φιέστα χαρακτηρίζει την εκδήλωση στο μετρό και η Κομματική Οργάνωση Κεντρική Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.